HTML

Tele a tököm a picsogókkal

Friss topikok

  • troll: @mateka00: De a tények nem őt igazolják, szlovákkodóként elég jó eredményeket lehet elérni, míg en... (2010.06.13. 18:43) A meg nem értett picsogó
  • Sallalíz: _Mi meg azt hittük a chat miatt volt:) Azta! (2010.04.21. 14:43) A mocsok picsogó
  • tesz-vesz: az orulunkvincent.blog.hu pszihopata kommunista bannolóiról már ne is beszéljünk azok az analfabé... (2010.04.13. 10:13) Picsogó #1
  • ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz!: @troll: Nem gondolják komolyan. Ép ésszel nem lehet egy bulifotóról ekkora demagóg szar írást címl... (2010.03.22. 15:19) A kommancs picsogó

Linkblog

A meg nem értett picsogó

2010.06.13. 12:07 troll

És tessék itt az újabb - mindent jobban tudok másnál és azt kinyilatkoztatom, de kétely nélkül ám - picsogó. Hogy eddig folyamatosan tévedett és csak ártott minden tevékenysége, arra ne is gondoljunk. Megint talált valamit amihez hozzáírhatja, látjátok igazam van. Gyűlik is már az egyszerű válaszokért  meg önigazolásért lelkesedő rajongótábora. Hát a tóta leírta, az úgy van, midneki más meg náci.

Legújabb picsogása megint nekünk szól, kicsit még fáj neki hogy nincs többet szdsz és kedvenc szociajai is teljesen hiteltelenné váltak, hát rákanyarítja ebbéli bánatát a szlovák választás eredményére. Lám ott minden milyen fasza és most már mégfaszább is lesz, míg itt minden milyen kilátástalan.

Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy régen nagyon kedveltem az írásait, de mindenki felnő egyszer, csak tóta nem. A józanodás akkor sikerül leginkább, ha az ember ért is valamihez (esetleg műkedvelőként vagy szakmájába vágóan), amiről tóta úr ír. Akkor domborodik ki igazán a demagóg faszság és egyszerűsítés amivel terelné olvasóit. Pályaelhagyott nyelvtanárként persze igazán fingja sem lehet semmiről de kritika nélkül elmélkedik és nyilatkoztat ki bármiről kis indexes burkában, így különösen kemény egy-egy elmélkedése.

Ami nincs neki, azt úgy hívják, hogy önkritika. Ami van neki, az jó vastag és az arca előtt hordja.

Ha végignézne eddigi tevékenységén, meg szembesülne azzal mit is képviselt és támogatott eddig és mihez vezetett ez, nem hiszem hogy értelmes emberként még ideböfögne ilyen próféciákat.

Mármint, hogy a szlovákok milyen okosak és milyen jól csinálják már megint.

Természetesen minden kritika nélkül, csak így. Itt pedig milyen hülye az emberanyag, nagypofájú, nagyarcú és mindig elbasz midnent. Legjobb lenne ha csendben kushadna inkább és azt csinálná amit tóta megálmodik. Azt már megszokhattuk, hogy az ok okozati fejtegetése max 1-2 kapcsolatig ér el (ha egyáltalán), esetleg ha nézetei úgy kívánják még addig sem, de ez kissé durva így.

23 komment · 1 trackback

Címkék: szlovákia tóta árpád w felvidék

A mocsok picsogó

2010.04.21. 14:05 troll

Már megint bannolt egy állat véleménykülönbség miatt.

Hiába, így megy ez az indexes "újságíróknál".

 

A véleménykülönbségem az alábbi bejegyzésre vonatkozott:

http://subba.blog.hu/2010/04/21/mit_firkalsz

Nincs mit tenni, aki szerint gyökérséget művelt a srác és faszság ezt népszerűsíteni, az biztosan nem elég liberális ahhoz, hogy kifejthesse a véleményét. Hiszen a tanár az azért van az órán, hogy legyen kit szopatni és egy seggfej, ha rá mer szólni az életvidám gyerekre, ha az firkálja a könyvét. Hát az övé az! (Már ha... ez még egy rejtett elem a sztoriban.)

Bannolni, na az liberális. :D

Faszparittya dedi, a liberális mocsok. :) Kívánok neki hasonló jófej embereket a környezetébe és így nevelt kis lurkókat.

1 komment

Címkék: mocsok subba dedi libsi

A kommancs picsogó

2010.03.22. 14:56 troll

Érdemes megfigyelni ezt az alanyt is:

piroslapok.blog.hu/2010/03/22/egy_ujabb_jofej_jobbikos

Képes azt hinni, hogy ezzel kedvezni fog a pártjának, egy ilyen internetes portálon mint az index. Én elhiszem, hogy a megtévesztett nagymamák most szörnyülködve bólogatnak, micsoda egy álszent képmutató banda ez a jobbik, de rajtuk kívül az iq40-es tábor tarthat még ott, hogy ezáltal bármi jóra asszociáljon az mszp-vel kapcsolatban.

Feltételezem egyik csoport sem az index törzsolvasója.

Kb ők az a csoport, akik elhiszik, hogy ezért, vagy hasonló okokból nem szavaz bárki is a jobbikra. Mivel eddig terjed agyuk kapacitása, e mentén kezdik a támadást is szervezni.

A bloghu adminok viszont ennek ellenére érdemesnek találták ezt a szennyet postot az index főoldal blogketrecébe helyezni. :)

Ha ebből nem lehet ok-okozati következtetést levonni, akkor semmiből.

Itt kérem hihetetlen rettegésnek lehetünk szemtanui. Biztos megvan a jó okuk rá, de én kissé gáznak érzem a dolgot.

Amit ezzel elérhetnek, hogy az igazán érdeklődők a hivatkozott post kommentjeiből jöhetnek rá, micsoda faszságokat gondoltak eddig mondjuk a jobbikról.

Viszont mindenképpen jó pont a kommancs kartársank, hogy eddig nem bannolt véleménykülönbség miatt, ami az ún. liberális tábor egyik kedvenc megnyilvánulása egyébként. :)

3 komment

Címkék: jobbik picsogás rettegés kommancs

Picsogó #1

2010.03.21. 12:26 troll

Asszem ez a picsogás miattam született, mert azonnal bannolva is lettem.

teleatokom.blog.hu/2010/03/21/tele_van_a_tokom_a_trollokkal

Hát... aki nem bírja az ellenvéleményt, az minek blogol picsog? Mellesleg jellemző a frusztrációra, hogy valahogy belekerült a zsidólibsikurvaanyja és egyéb faszságok is amivel kényszeresen igazloni próbálja magát. Hiába, ilyenkor minden egyszerre tör elő. Nem is szabad visszatartani, még megfájdulna valami. :)

Lassan valszeg izomláza lesz a bannyomogatástól, mert a kommentelők többsége is ezen az állásponton van, persze ritkulnak is szépen.

Nincs mit tenni, szar ügy, hogy az index blogketrechez nem jár rögtön automatikusan az "igazam van" kitüntetés is.

Jobbulást kívánok.

2 komment

Címkék: picsogó tyukodhero