HTML

Tele a tököm a picsogókkal

Friss topikok

  • troll: @mateka00: De a tények nem őt igazolják, szlovákkodóként elég jó eredményeket lehet elérni, míg en... (2010.06.13. 18:43) A meg nem értett picsogó
  • Sallalíz: _Mi meg azt hittük a chat miatt volt:) Azta! (2010.04.21. 14:43) A mocsok picsogó
  • tesz-vesz: az orulunkvincent.blog.hu pszihopata kommunista bannolóiról már ne is beszéljünk azok az analfabé... (2010.04.13. 10:13) Picsogó #1
  • ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz!: @troll: Nem gondolják komolyan. Ép ésszel nem lehet egy bulifotóról ekkora demagóg szar írást címl... (2010.03.22. 15:19) A kommancs picsogó

Linkblog

A kommancs picsogó

2010.03.22. 14:56 troll

Érdemes megfigyelni ezt az alanyt is:

piroslapok.blog.hu/2010/03/22/egy_ujabb_jofej_jobbikos

Képes azt hinni, hogy ezzel kedvezni fog a pártjának, egy ilyen internetes portálon mint az index. Én elhiszem, hogy a megtévesztett nagymamák most szörnyülködve bólogatnak, micsoda egy álszent képmutató banda ez a jobbik, de rajtuk kívül az iq40-es tábor tarthat még ott, hogy ezáltal bármi jóra asszociáljon az mszp-vel kapcsolatban.

Feltételezem egyik csoport sem az index törzsolvasója.

Kb ők az a csoport, akik elhiszik, hogy ezért, vagy hasonló okokból nem szavaz bárki is a jobbikra. Mivel eddig terjed agyuk kapacitása, e mentén kezdik a támadást is szervezni.

A bloghu adminok viszont ennek ellenére érdemesnek találták ezt a szennyet postot az index főoldal blogketrecébe helyezni. :)

Ha ebből nem lehet ok-okozati következtetést levonni, akkor semmiből.

Itt kérem hihetetlen rettegésnek lehetünk szemtanui. Biztos megvan a jó okuk rá, de én kissé gáznak érzem a dolgot.

Amit ezzel elérhetnek, hogy az igazán érdeklődők a hivatkozott post kommentjeiből jöhetnek rá, micsoda faszságokat gondoltak eddig mondjuk a jobbikról.

Viszont mindenképpen jó pont a kommancs kartársank, hogy eddig nem bannolt véleménykülönbség miatt, ami az ún. liberális tábor egyik kedvenc megnyilvánulása egyébként. :)

3 komment

Címkék: jobbik picsogás rettegés kommancs

A bejegyzés trackback címe:

https://picsogo.blog.hu/api/trackback/id/tr661859646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.03.22. 15:05:36

Szily és Tóta W most üvöltve verik egymás faszát örömükben, ha a sok kommentet látják. Bedobtak egy csontot a kutyáknak azok meg szépen csámcsognak rajt.

troll · http://picsogo.blog.hu/ 2010.03.22. 15:08:25

@ingenium rusticus: Ez nekem is eszembe jutott régebben, de van egy olyan balsejtelmem, hogy ők ezt komolyan gondolják. Ami azért sokkal szomorúbb dolog.

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.03.22. 15:19:54

@troll: Nem gondolják komolyan. Ép ésszel nem lehet egy bulifotóról ekkora demagóg szar írást címlapra tenni.
Ez az igazi ironikus libsi humor. Jól elheherésznek rajta. Megoldást nem tudnak, csak rettegnek. Tótawé már mindenhol nyilasokat hallucinál, Szily pedig szétszívta az agyát.
süti beállítások módosítása